fbpx
Măsuri COVID-19

Măsuri COVID-19

Dragii noștri,

Suntem bucuroși că putem relua activitatea și abia așteptăm să vă întâmpinăm iar în oaza noastră. Începând cu 1 Iunie, reluăm activitatea doar în zona de grădină, pentru moment, și luând în considerare normele de securitate sanitară anunțate oficial de autorități. Pentru că trebuie să avem grijă unii de alții, e important să fiți informați în legătură cu măsurile de siguranță pe care le vom implementa, atât de necesare pentru sănătatea voastră și a noastră.

Restaurantul nostru va funcționa doar pe parte de terasă, până la o dată pe care o vom comunica ulterior. Programul va fi cel cu care v-am obișnuit în trecut:

Luni – Duminică: 13:00 – 22:00

Totodată, serviciul de home delivery va fi în continuare funcțional, ca și până acum.

Iată protocoalele de siguranță pe care le aplicăm în spațiul nostru și pe care le vom adapta constant, în conformitate cu ultimele evoluții, pentru a vă putea garanta, vouă, clienților noștri fideli cele mai bune servicii, chiar și în această situație, diferită față de ce am trăit până acum:

  1. Regulile de distanțare socială vor fi afișate la loc vizibil la intrarea în unitate, angajații unității având obligația de a verifica și asigura respectarea lor;
  2. Asigurăm respectarea unei distanțe de 2 m între ocupanții scaunelor meselor alăturate, iar la o masă putem acomoda maxim 4 persoane.
  3. La sosire vă veți putea dezinfecta la dozatoarele special amenajate cu soluție sanitarizantă
  4. Igienizăm și dezinfectăm constant spațiile de lucru și cele comune
  5. Angajații noștri vor purta mască și mănuși
  6. Vă rugăm ca înainte de a ne vizita, să sunați pentru rezervare. Conform reglementărilor anunțate, vă vom solicita și păstra numele și un număr de telefon de contact într-un registru de rezervări, în cazul unei anchete epidemiologice. Nu vom folosi informațiile în alte scopuri decât cel menționat.

Pentru a fi în contact unii cu alții ne bazăm pe tehnologie și, din fericire, avem destule metode: Facebook, Instagram, Messanger, Whatsapp. Răspundem la numerele noastre de telefon în orice moment.

Pentru rezervări sau livrări, ne puteți contacta telefonic la 0213699245 / 0770664195.

Vă mulțumim încă o dată pentru încrederea pe care ne-o acordați și abia așteptăm să ne revedem la noi!