fbpx
Copii

Copii

Trattoria Paradis și-a dorit să creeze un mediu cald și primitor în care adulții se pot relaxa, iar copiii pot descoperi jocul, socializarea și explorarea mediului înconjurător, fără a pierde însă din vedere beneficiile meselor în familie.

Mai mult decât un restaurant cu loc de joacă.

Spațiul a fost special gândit pentru a le oferi celor mici cât mai multe zone de activități, în funcție de vârstă și interese:

  • parc de joacă – copiii își pot dezvolta abilitățile motorii în zona cu tobogan, zonă de cățărat, balansoar, leagăne etc
  • spațiu creativ (în interior) – amenajat și decorat pentru a răspunde nevoilor de joacă ale copiilor mici (sub 10 ani)
  • teren multi-sport – pot exersa mersul pe bicicletă, trotinetă sau pot juca jocuri de echipă
  • teren de baschet amenajat de Trattoria Paradis în colaborare cu Asociația Community Roots Paradisul Verde, în cadrul unui proiect de încurajare a miscării în aer liber

Trattoria Paradis organizează periodic activități distractive pentru copii (zile speciale, jocuri și face painting, animatori etc) iar pentru ateliere educative sau cursuri tematice sunt organizate evenimente în parteneriat cu furnizori specializați în lucrul alături de copii.

Petreceri pentru copii

Botezuri, onomastice, zile de naștere, toate aceste momente speciale din viața copiilor vor fi pline de veselie, râsete și amintiri de neuitat. Organizate în aer liber sau în restaurant, petrecerile pentru copii sunt specialitatea Trattoria Paradis și sunt o ocazie de a le oferi celor mici, dar și adulților, oportunitatea de a petrece timp de calitate împreună și de a se bucura de preparate savuroase.

  • meniuri personalizate
  • zone special amenajate pentru adulți și/ sau copii
  • recomandări pentru animatori și decorațiuni tematice

Vrei să organizezi o petrecere pentru copii la Trattoria Paradis? Solicită o ofertă și te vom contacta în cel mai scurt timp.