fbpx
Livrare

Livrare

Dragii noștri,

În contextul actual, este important mai mult ca niciodată să avem grijă unii de alții, de aceea ținem cont de toate recomandările oficiale primite și luăm toate măsurile de siguranță necesare pentru sănătatea clienților și angajaților noștri.

Restaurantul nostru este închis la interior până la o dată pe care o vom anunța în timp util.  Avem disponibile serviciile de livrări* pentru acasă sau take-away, astfel:

Luni-Duminică: 12:00-21:00

Pentru că ne considerăm o comunitate și pentru că e important să simțim orice mic sprijin de la cel de lângă noi, venim în întâmpinarea voastră cu livrări la domiciuliu, zilnic, în cele mai sigure condiții.

Meniul a la carte este disponibil într-o variantă restrânsă, iar suplimentar, propunem meniuri speciale săptămânal, inspirați de ingredientele de sezon. Ideea recomandărilor săptămânale ne-a venit din dorința de a a oferi diversitate și pentru a vă face să simțiți cumva ideea de restaurant, chiar dacă vă veți bucura de preparate în intimitatea casei voastre.

Noi, la Trattoria Paradis, adaptăm constant protocoalele, în conformitate cu ultimele evoluții, pentru a vă putea garanta, vouă, clienților noștri fideli cele mai bune servicii, chiar și în aceste momente extraordinare. Pentru a fi în contact unii cu alții ne bazăm pe tehnologie și, din fericire, avem destule metode: Facebook, Instagram, Messanger, Whatsapp. Răspundem la numerele noastre de telefon în orice moment.

Vă recomandăm să verificati meniul pe site-ul www.trattoriaparadis.ro, iar daca aveți anumite cerințe speciale, suntem bucuroși să ne adaptăm și să putem veni în întâmpinarea voastră, așa că așteptăm să ne spuneți ce ați prefera să vă gătim.

Puteți comanda telefonic la 0770664195/0770535027, iar noi aducem preparatele la voi în cele mai sigure condiții, respecând toate normele sanitare.

Vă mulțumim încă o dată pentru încrederea pe care ne-o acordați de 12 ani încoace și sperăm să ne revedem cât mai curând posibil dar, până atunci, aveți grijă de voi și de familiile voastre!

*Suma minimă pentru livrări este de 50 lei pentru Corbeanca, 100 lei pentru Balotești și Otopeni, respectiv 150 lei pentru Buftea și Mogoșoaia.