fbpx
Livrare

Livrare

Dragii noștri,

În contextul actual, este important mai mult ca niciodată să avem grijă unii de alții, de aceea ținem cont de toate recomandările oficiale primite și luăm toate măsurile de siguranță necesare pentru sănătatea clienților și angajaților noștri.

Restaurantul nostru va fi închis până la o dată pe care o vom anunța în timp util, dar păstrăm active serviciile de livrări* pentru acasă sau take-away, astfel:

Luni-Duminică: 12:30-22:00

Pentru că ne considerăm o comunitate și pentru că e important să simțim orice mic sprijin de la cel de lângă noi, venim în întâmpinarea voastră cu livrări la domiciuliu, zilnic, în cele mai sigure condiții.

Meniul a la carte va fi disponibil într-o variantă mai restrânsă, iar suplimentar, vom propune meniuri speciale săptămânal Ideea recomandărilor săptămânale ne-a venit din dorința de a a oferi diversitate și pentru a vă face să simțiți cumva ideea de restaurant, chiar dacă vă veți bucura de preparate în intimitatea casei voastre.

Și pentru că împreună suntem mai puternici iar puțin cu puțin se adună mult, am luat decizia să donăm 5% din valoarea fiecărei comenzi către Asociația “Zi de Bine”, care a demarat campania “scutpentruspitale“, prin care achizitioneaza echipamente de protecție spitalelor din România, atât de necesare în această perioadă de pandemie globală.

Noi, la Trattoria Paradis, adaptăm constant protocoalele, în conformitate cu ultimele evoluții, pentru a vă putea garanta, vouă, clienților noștri fideli cele mai bune servicii, chiar și în aceste momente extraordinare. Pentru a fi în contact unii cu alții ne bazăm pe tehnologie și, din fericire, avem destule metode: Facebook, Instagram, Messanger, Whatsapp. Răspundem la numerele noastre de telefon în orice moment.

Vă recomandăm să verificati meniul pe site-ul www.trattoriaparadis.ro, iar daca aveți anumite cerințe speciale, suntem bucuroși să ne adaptăm și să putem veni în întâmpinarea voastră, așa că așteptăm să ne spuneți ce ați prefera să vă gătim.

Puteți comanda telefonic la 0213699245 / 0770664195, iar noi aducem preparatele la voi în cele mai sigure condiții, respecând toate normele de igienă și dezinfecție.

Vă mulțumim încă o dată pentru încrederea pe care ne-o acordați de 11 ani încoace și sperăm să ne revedem cât mai curând posibil dar, până atunci, aveți grijă de voi și de familiile voastre!

*Suma minimă pentru livrări este de 50 lei