fbpx
Povestea noastră

Povestea noastră

Pasionați de savoarea inconfundabilă a preparatelor mediteraneene.

Experți în crearea amintirilor de neuitat.


Exploratori ai aromelor și experiențelor culinare homemade.

O mare familie care adună comunitatea în jurul mesei.


Am început să scriem povestea Trattoria Paradis cu gândul la cele mai mari bucurii ale inimii și simțurilor: familia și mâncarea. Ne-am propus să construim un spațiu cald, primitor, să adunăm în jurul mesei veselia, să construim o oază în inima unei comunități. Iar liantul acestui univers a fost, fără îndoială, mâncarea.

Restaurantul s-a deschis în 2008 și a fost, încă din primul moment, parte a comunității înconjurătoare – Paradisul Verde, Corbeanca.

Un restaurant “family-centered”, ce și-a deschis porțile tuturor locuitorilor zonei, dar și celor care caută o oază de relaxare lângă București.

“Încă de la inaugurare, Trattoria Paradis a reprezentat mai mult decât un simplu restaurant pentru locuitorii din zonă, a fost un loc de întâlnire, de socializare, locul de desfășurare a evenimentelor importante din comunitate. Ne cunoaștem foarte bine clienții, ce își doresc, ce le place, le cunoaștem copiii încă de când s-au născut, iar aceste legături sunt foarte importante pentru noi. Provocarea este să păstrăm ceea ce clienții noștri apreciază dar, în același timp, să aducem mereu ceva nou, să îi surprindem.” – Cristian și Sidonia Dima, proprietari Trattoria Paradis